Alla inlägg den 14 september 2010

Av Ellen - 14 september 2010 18:12

I söndags åkte jag iväg för att springa Distriktsmästerskap i orientering i Älmhult. Det var en stafett med tre st i varje lag. Jag hade mitt sträckan på 4,5km. Hade ju varit förkyld i veckan så jag hade väl inte kunnat träna som jag ville och kände att jag inte hade den kondition som jag hade velat. L som sprang första sträckan på 5,5 kom in som 2a. Gav mig av och försökte hålla ett jämnt tempo, missade en del på en kontroll som var riktigt irriterande. När jag kom i mål var jag rejält trött kan jag säga, ojojoj, måste träna mer. Hade som tur var bara tappat 2 placeringar så nu låg vi på 4e plats. J tog dock in en placering så till slut hamnade vi på en hedrande 3e plats   


  


Eftersom vi fick stanna till prisutdelningen och att vår klass var typ sist så tog det lite längre tid än vad jag hade räknat med. Hem och slängde i mig lite mat för att sedan åka iväg på sökträning.


Eftersom det inte fanns någon vind gjorde vi så att Nelson fick en popupp som sedan sprang utåt i rutan och gömde sig längre bort. Första gångerna stannade han upp där han sett figgen men sen började han använda näsan. Det var riktigt kuperat så man såg inte hunden hela tiden. Jag hörde Nelson och trodde han var på väg tillbaka så då ropade jag på honom och han kom men utan någon lösrulle. Jag trodde han hade tappat den bara så jag frågade honom vad den var? Då stack han in i skogen igen och började leta figg!   Så himla bra!

Ovido - Quiz & Flashcards